Er du typen som altid er på farten?

Hvis du altid er på farten bør du overveje at investere i et mobilt bredbånd, som kan være med til at gøre livet lidt nemmere – så kan du altid bruge din fornuftigt ved for eksempel at besvare mails, holde dig opdateret på det seneste nye eller bare slappe af med Netflix.

I dag bruger mange af os en hel del tid på at pendle frem og tilbage på arbejde. For mange mennesker betyder det at hverdagen er ekstra hektisk. Det gør det både vanskeligt og udfordrende at finde en sund balancegang mellem transporttid, arbejdsliv og fritid. Hos mange er det en konkret frustration da det desværre ikke altid lykkes for én at få sine planer til at hænge sammen. Dog meget af den frustration kan afhjælpes ved at have de rette løsninger ved hånden.

Mere mobilt bredbånd eller USB-modem

Hvis man bruger størstedelen af dagen uden for hjemmet, er der ingen grund til både at have mobilt bredbånd og trådløst bredbånd derhjemme. For at spare og samtidigt få det maksimale for sine penge kan et mobilt bredbånd eller USB-modem være løsningen, mens for andre er en kombination af disse to mest optimalt. For det første har du muligheden for at bruge din smartphone som et hotspot – altså du kan dele din data med en anden enhed som din computer eller din tablet. Denne løsning er god, hvis man sidder et sted hvor der ikke er WiFi og man har behov for at bruge en af sine andre enheder. Man skal være opmærksom på at computeren kan bruge din data hurtigere, derfor skal man være opmærksom på hvordan man bruger sin data, samt hvilken løsning er bedst for netop dig.

Opgradér og tank op efter behov

Derfor kan du enten opgradere dit mobilabonnement med mere data, som dækker dit behov eller vælge et USB-modem. Det smarte ved USB-modem er at du tilslutter det til din computer via usb-port, hvor du kan oprette forbindelse til internettet. Her kan du have et forbrugerdefineret abonnement, hvilket betyder at du betaler et beløb om måned eller du kan også vælge at ”tanke op” med data efter behov. Denne løsning gør, at du virkelig kun betaler for det du bruger.

Find den rette løsning via Bredbåndsguiden

Markedet for både bredbånd og mobilt bredbånd er stort og det kan virke uoverskueligt at skabe et overblik over hvad der egentligt er det rigtige for netop dig. Derfor har Bredbåndsguiden valgt at gøre det nemmere for alle at finde den rigtige bredbåndsløsning på en nem og hurtig måde. Først og fremmest er det vigtigt at du ved hvad dit behov er, når det kommer til internetløsninger. Ved at have dette på plads, er det straks nemmere at anvende vores sammenligningsfunktion, hvor du efter nogle minutter bliver matchet med de forskellige udbydere af mobilt bredbånd, som kan imødekomme dit behov og kriterier. For eksempel kan du nemt og hurtigt sammenligne og blive klogere på alt omkring mobilt bredbånd.