Nice

De rige, de unge og de smukke mødes i Nice. Hvad med dig?

Tag til den fashionable evigt summende middelhavsby, der aldrig sover. Her er du sikker på en solbeskinnet ferie. Husk godt med lommepenge og sørg for at bestille en billig flybillet til Nice – så har du råd til mere sjov i Nice.

I Nice kan du mænge dig med de rige og kendte på den berømte Promenade des Anglais. Den populære by ved den franske riviera er garant for en livlig ferie med masser af sol.

Med sine godt 930.000 indbyggere er Nice den femtestørste by i Frankrig. Den er også landets næststørste turistmål og har sin egen lufthavn. Nice ligger i den smukke Provence-region, 800 km fra Paris. Med sin beliggenhed ved Middelhavet har man alle muligheder for at få sand mellem tæerne og sol på ryggen i Nice.

Byen har kilometervis af hvide sandstrande – og desuden et utal af skønne parker. Under ferien i Nice kan du: Opleve den gamle bydel Vieux Nice, shoppe i specialbutikker, besøge Matisse-museet, deltage i februars karneval eller julis jazzfestival m.m.

Der er mange gode restauranter at vælge imellem i Nice. Regionen er især kendt for sin lækre seafood. Prøv også den lokale ret Socca – pandekage dyppet i olie og peber.

Med sin placering ved kysten og omgivet af bjerge har Nice dejligt vejr året rundt med intet mindre end 300 årlige solskinsdage. Havbrisen sikrer varme vintre med gennemsnitligt 9 grader.