Amsterdam

Book dine rejser til Amsterdam hos os. Vi sender dig afsted til den liberale hovedstad med de mange kanaler og pittoreske bygninger.

Ferie i Amsterdam, Rejser & Ferie har rejsen til den rigtige pris.

En sejltur langs kanalerne, en slentretur i det slemme Red Light District, et berusende besøg på en af byens mange coffee shops eller et finkulturelt museumsbesøg. Det er bare nogle af mulighederne i skønne Amsterdam. “En af de mest planlagte byer i Europa”. Sådan kaldes Amsterdam på grund af sit sindrige og spektakulære kanalsystem, der binder byens 90 små øer sammen.

Amsterdam er den officielle hovedstad i Holland, selv om landets parlament befinder sig i Haag. Der bor 730.000 indbyggere i byen – 1,5 mio, hvis forstæderne tælles med.

Kanalerne er en af Amsterdams største attraktioner. Men også Rijksmuseum, Red Light District, Rembrandt- og Van Gogh-museerne og Anne Franks Hus er et besøg værd. Amsterdam har en gamle bydel og en ny bydel øst og vest for Amstel. Men det vil ikke sige at man som rejsende kommer til at kunne mærke forskellen. Bygningerne i Amsterdams nye del er faktisk lige så gamle som dem i den gamle. De gamle kanaler er kendte som “the red light district”, et område som, igennem Amsterdams historie, altid har været byens center for prostitution.

Amsterdam byder på masser af andre kulturelle muligheder, men det der fanger er selve stemningen i byen, at gå rundt på gaderne, ind på en café, eller et værsthus, og møde de venlige mennesker. Derfor er Amsterdam også perfekt til en weekendferie.

I Amsterdam kan du få mad fra alverdens lande på de mange restauranter. Også traditionelle hollandske retter, hvor fisk ofte indgår – f.eks. sild i alle afskygninger.

Klimaet i og omkring Amsterdam er generelt mildt og vådt – og lunefuldt. Forbered dig på, at det når at skifte mange gange dagligt. Perioden december-marts er koldest.