Aktiv ferie

kombiner din hobby med din ferie ved at lade dine ferierejser have en aktivitet som omdrejningspunkt, og oplevelsen bliver mere fuldkommen.

Adventurerejser er blevet meget populære

Der er idag mange måder at holde ferie på. Flere og flere har lyst til at kombinere deres hobby med ferien. Ved at lade dine ferierejser have en aktivitet som omdrejningspunkt samler det ferien, og oplevelsen bliver mere fuldkommen. Derfor kan man idag finde mange forskellige tilbud til hvordan man udfordre og tilfredsstiller sig selv på ferien. Det er kun fantasien der sætter grænser for hvad ferien skal indholde.

Skirejser

Pak dit ski-gear, liftkortet og kom afsted nu! Find billige skirejser på Skiguiden

Klatring

Pak dit klatre-gear og kufferten og nyd udlandets mange fantastiske klatremuligheder. Der findes mange skøne steder rundt om i Europa der byder på enestående klatre oplevelser.

MTB

For alle der godt kan lide fart og spænding i livet er MTB-ferie et godt pandant til skiferien om sommeren. Der findes et utal af muligheder for at kunne opleve verden fra cykelsadlen.

Rapelling

Det er ikke kun i Danmark rapelling er blevet mere populært. Der findes et hav af muligheder for at opleve adrenelin-suset ved rapelling i hele verden.

Kanoferie og Kajakferie

Det er også muligt opleve verden på helt tæt hold fra det våde element. Hvis vand, fart og fysisk udfoldelse er lige dig, så vil en ferie i kano eller kajak være noget for dig. Der findes mange fantastiske ferieoplevelse hvor omdrejningspunktet er kajaken eller kanoen.

Bjergbestigning

En gang var bjergbestigning kun noget for vilde eventyrlystne. I dag er det muligt for os alle sammen. På stort set alle bjergkæder er det muligt en eller anden form for bjergbestigning tilpasset alle aldre.

River rafting

Oplev natur med masser af adrenelin i kroppen. River rafting er en spændende måde at opleve naturen på. Det giver ferien nye og spændende muligheder. River rafting kan de fleste steder oplevelse for alle aldersgrupper.

Dykkerferie

Oplev ferien under overfladen. Dykning er en fatastisk måde at tilbringe en ferie på. At opleve og udforske dyrelivet under vandet giver ferien et ekstra løft.

Leder du efter outdoor og adventure produkter? Vi har fundet en forretning, som sælger alt fra ishakker, vandrestøvler, kogegrej til kajakker, våddragter, ildtændere og meget.

Trekkingferie

Det bedste måde at opleve nye lande og deres natur er ved at placere sig selv midt i den. Derfor er Trekking en af de bedste måde at få indblik i hvordan et nyt land ser ud. Du får masser af motion sammen med nye førstehånds oplevelser.

Kom i form før ferien

Aktiv ferie kan være for hele familien eller kun for de voksne. Det er dog altid en god ide at komme lidt i træning før en en aktiv ferie. Læs mere på: