Rom

Godt på vej mod Italiens sydlige spids kan du gøre stop i Rom. En by med stor og mangfoldig historie og meget tæt på vand og strande.

Smalle gader, hyggelige pladser, farverige caféer, arkitektonisk storhed. Rom kaldes også Den Evige Stad – måske fordi man for evigt har lyst til at vende tilbage efter et besøg i byen. Rom er Italien imponerende hovedstad.

I alt 2,6 mio indbyggere bor i byen, der som noget helt specielt også lægger areal til en selvstændig stat – nemlig Vatikanstaten, som styres af paven. Floden Tibern løber gennem Rom og deler byen i to. De to flodbredder forbindes med mange smukke broer. På den ene side af floden ligger det pittoreske gamle kvarter Trastevere. En sightseeing i Rom bliver hurtigt omfattende. Peterskirken og Det Sixtinske Kapel er et must – ligesom Colosseum, Forum Romanum, Trevi-fontænen, Villa Borghese og Piazza Navona. Bagefter kan du puste ud på det farverige mødested Den Spanske Trappe.

Der er masser af god mad at få i Rom, uanset om du går efter gourmetrestauranter eller et mere beskedent trattoria. Italienerne er med rette stolte af deres madkultur og har først og fremmest god italiensk mad på menukortene.

Rom har generelt varme somre og milde vintre. Højsommeren er som regel meget hed, mens perioden april-juni og september har et behageligt klima og er ideelle til et besøg.

Rom rejser er eleksir for sjælen og er blevet populært hos Danskerne. Vi har efterhånden rejst til Roms varme klima i mange år og nydt deres hyggelige hoteller, og vi kan her henvise til selskaber med billige flybilletter Rom. Desuden finder du en oversigt over lave priser på gode hoteller i Rom.

Flybilletter til Rom og Italien er i denne tid meget billige og vi har fundet flere gode steder med gode tilbud:

København – Rom

Vi kan varmt anbefale at nøjes med at købe flybilletter og efterfølgende finde et hotel i Rom – specielt i Rom, hvor der er et kæmpe udvalg af hoteller i alle prisklasser samt gode muligheder for billige lejligheder.

Hoteller i Rom – bestil online!

SØG billige flybilletter her.

God tur til Rom.