Milano

Her finder du billige hoteller og rejser til Milano. Priserne i helt i bund!

Milano summer af travlhed. Storbyen er Italiens finansielle centrum og desuden hjemsted for førende modeskabere som Valentino, Versace, Armani og Dolce & Gabbana. Mondæn shopping og kulturelle oplevelser venter forude.

Med sine 1,3 mio indbyggere er Milano den andenstørste by i Italien, kun overgået af Rom. Byen er sæde for den italienske børs og anses for at være landets finansielle centrum. Milano befinder sig i det nordlige Italien og er hovedstad i regionen Lombardiet. Med alle forstæder udgør den en provins med 4 mio. indbyggere. Bykernen er omgivet af floderne Olona og Lambro, og kanaler forbinder byen med havet.

Shopping er en populær forteelse i modebyen Milano. Andre attraktioner er det verdensberømte operahus La Scala, katedralen La Duomo, Palazzo Marino og det imponerende renæssancepalads Castello Sforzesco. Der er masser af gode kulnariske oplevelser at hente i Milanos mange restauranter. Blandt de lokale specialiteter er den klassiske julekage Panettone, saffran-ris og den velkendte gryderet Osso Bucco.

Milano har et udpræget fastlandsklima med lange og varme somre og ret kolde vintre, hvor højeste temperatur er 4-5 grader – og ofte under frysepunktet. Højeste temperatur i juli ligger omkring 31 grader.

Milano er en by med et meget interessant natteliv og hvor det kulturelle fylder temmelig meget i billedet. Ferie i Milano er helt unikt. Gå ind og se fodbold og oplev det fantastiske AC Milan.

Hvis du er til storbyferie er Milano det perfekte rejsemål, og der findes masser af billige flybilletter til Milano, så det er et oplagt sted til en weekendferie.

Milano overrasker os, når vi bevæger os gennem bygningerne. Det er mulighed for mange feriebeskæftigelser i Milano: sport, natteliv, kultur eller bare at opleve byens puls gør rejsen til Milano noget man husker.

Vi har fundet følgende selskaber, som flyver dig billigt til Milano. Desuden finder du de billigste priser på hoteller:

København – Milano

Hoteller i Milano?