Blog

Rejsesenge – til børn og baby

Rejsesenge er et godt alternativ til barnevognen eller liften

Alle folk med børn kan få gavn af en rejseseng til de små. Om den står på sommerferie, hvor det skal være praktisk, når børnene skal sove, eller om det er bedstefar/bedstemor, der skal have mulighed for at give barnebørnene den drømmesøvn, de fortjener, er en rejseseng et rigtigt godt alternativ til en almindelig seng. Bruges sengen ofte, vil barnet hurtigt føle sig hjemme.

Læs videre “Rejsesenge – til børn og baby”

Overvej Bangkok næste gang familien skal på ferie

Bangkok er en fantastisk destination og du kan flyve der til hele året

Kort om Bangkok
Bangkok er hovedstaden i Thailand og er en fantastisk by, som alle skulle se, hvis det var muligt.
Bangkok er en sprudlende by med næsten 9 millioner indbyggere, og byen var tidligere omgivet af mure og gennemskåret af kanaler, og de fleste huse stod på pæle.

Læs videre “Overvej Bangkok næste gang familien skal på ferie”

Ferie på Tenerife

Tenerife (Isla de Tenerife) er den største af alle de Kanariske øer, og øen ligger i Atlanterhavet, ca. 300 km. fra Afrikas kyst.

Øen har konstante temperaturer året rundt mellem 20 og 25 grader, og den nordlige del af øen er mere frodig og nedbørsrig, mens den sydlige del oftest har tørt og solrigt vejr.

Tenerife er den mest befolkede af de Kanariske øer, og den har et areal på 2057 km2 og 900.000 indbyggere.

Tenerifes største industri er ikke overraskende turismen, og øen besøges årligt af ca. 5,5 mio. rejsende, der især tiltrækkes pga. vejret. Her kan du finde flybilletter til Tenerife
Udover turisme lever øen af industri, handel, landbrug og fiskeri.

De største oplevelser på Tenerife
På Tenerife dyrker man meget sport, og specielt fodbold spilles i rigelige mængder, da Tenerife har sin eget fodboldklub, der blev grundlagt i 1922. Klubben har i flere sæsoner spillet i den bedste spanske fodboldliga, La Primera División, og den tidligere Liverpooltræner Rafaél Benitez fik sit gennembrud som træner for Tenerife.

I 2007/2008-sæsonen endte Tenerife på en 11.-plads i den næstbedste spanske række, og i slutningen af sæsonen var der verserende rygter om bestikkelse, da Tenerife angiveligt skulle have modtaget 45.000 kr. for at lade Malaga vinde og rykke op i ”La Liga.”

Noget af det bedste ved Tenerife er de fantastiske strande
På nordsiden af Tenerife finder man Puerto de la Cruz, som er en voksende ferieby, der tilbage i 1950’erne blot var en lille landsby, men som i dag sammen med Playa de las Américas er et mekka for sol, strand og underholdning i et lidt langsommere tempo. Klimaet er fantastisk, der er en god stemning og der er mange muligheder for en uforglemmelig ferie.

Det er desværre lidt usikkert at bade i vandet ved Puerto de la Cruz, så der er indrettet et specielt badelandskab til formålet, hvor man kan boltre sig i vandet, som kommer direkte fra Atlanterhavet.

Tenerife er dog langt mere end blot solbadning på lækre strande. Der er rig mulighed for at holde en aktiv ferie med muligheder som fx dykning, vandreture, cykling og golf. Læs mere om Tenerife.

Shopping er også en stor oplevelse på Tenerife, da øen siden 1852 har været en frihandelszone, så man kan med store fordele købe kameraer, ure og andre elektroniske ting som fx Mp3-afspillere.

Det er også muligt at handle i små basarer, hvor man kan købe læder, pelse og smykker. Disse små boder ejes ofte af indiske forretningsmænd, og
priserne er fleksible, så det er muligt at forhandle prisen lidt ned.

Der er mange spisesteder i området mellem Los Gigantes, Puerto de Santiago og Playa de la Arena på Tenerife, og et af de steder, der kan anbefales, er Restaurante Asador el Estero i Puerto de Santiago. Restauranten er som en typisk spansk tapasrestaurant, og du kan få mad til både små og store som fx pizza, pasta, supper, bruchetta og tapas. Du kan også bestille kød, som serveres på meget varme fade.