Overvej Bangkok næste gang familien skal på ferie

Bangkok er en fantastisk destination og du kan flyve der til hele året

Kort om Bangkok
Bangkok er hovedstaden i Thailand og er en fantastisk by, som alle skulle se, hvis det var muligt.
Bangkok er en sprudlende by med næsten 9 millioner indbyggere, og byen var tidligere omgivet af mure og gennemskåret af kanaler, og de fleste huse stod på pæle.

Byen har utallige kuriøse templer og 700 buddhistiske klostre, og det kongelige tempel udgør en hel bydel i sig selv og er omgivet af mure.

Byen har gennem de sidste 10 år oplevet en modernisering og udvikling, som har givet hovedstaden et internationalt præg med restauranter og hoteller af høj klasse.

Du kan fx købe en guidebog og gå gennem gaderne, mens du får en på opleveren. Søg og find flybilletter til Bangkok.

De største oplevelser i Bangkok
”Den gamle by” er Bangkoks åndelige og historiske hjerte fyldt med templer og hellige steder. Du finder her noget af Thailands fineste arkitektur fra Rattanakosin-perioden. Det bedste eksempel på dette er storpaladset, der også omfatter Wat Phra Kaeo med landets højt værdsatte statue, Smaragd Buddhaen.

Nationalmuseet har en af de største og mest kendte samlinger i sydøst-Asien og er en udmærket introduktion til Thailands kunst, håndværk og historie.

Wat Pho er ikke kun Thailands ældste og største tempel – det er også Thailands vigtigste uddannelsescenter.

Hjertet af Bangkoks gigantiske og stadig voksende centrum er området mellem gaderne Silom og Ploen Chit.

Shopping er også en fornøjelse i Thailand, da varerne er af god kvalitet, og der er stort udvalg til billige priser.

Kunst og håndværk er attraktive varer, og skræddere kan sy kvalitetstøj i silke eller andre stoffer til små penge, og du finder også store, luksuriøse butikscentre ved siden af gadesælgere og kaotiske markeder.

Maden i Thailand er spændende, og Thailændere spiser typisk 6-7 gange om dagen, nogle gange mere. Traditionen er her, at når du er sulten, spiser du, og Thailands mad er nok mest kendt for sine krydrede retter.
Men det er på samme tid ikke umuligt af få mere milde retter serveret. Thailands klima og jord er oplagt til dyrkning af en lang række frugter og grøntsager hele året rundt. Kendte tropiske frugter som fx papaya, vandmelon, mango og ananas er de mest kendte, og du kan også købe den kendte og eftertragtede durian og den behårede rambutan. Se evt. denne guide for flere informationer om Bangkok.