Rejseforsikring

Bestil din rejseforsikring på nettet

Hvis den offentlige rejseforsikring/rejsesygesikring (det gule sygesikringsbevis) ikke dækker i det land du skal rejse til, er det en god ide at tegne en privat rejseforsikring.

Det gule sygesikringsbevis dækker kun i dele af Europa og f.eks. er dine udgifter i forbindelse med hjemtransport, sygeledsagelse ikke dækket af den offentlige rejseforsikring. Derfor er det en god ide at tegne en rejseforsikring

Hvis du køber en rejseforsikring vil den typisk dække udgifter til hjemtransport, ledsager til hjemtransport, hjemkaldelse hvis et familiemedlem bliver akut syg, mistet eller forsinket bagage m.m.

Der er nogle lande hvor man nægter behandling, hvis man ikke betaler på forhånd eller ikke har en rejseforsikring, derfor kan en udlandsrejse blive ruinerende for økonomien hvis man ikke har sørget for at få tilstrækkelig forsikringsdækning hjemmefra.

Du kan købe en komplet rejseforsikring ved Selandia Rejseforsikring

Du skal have særskilt rejseforsikring til erhverv

Man skal også vurdere de rejseforsikringer som de forskellige rejseselskaber tilbyder. De er nemlig meget forskellige fra hinanden. I mange af dem gøres en forskel mellem fritidsrejse og erhvervsrejse og hvis man køber en fritidsrejse og der sker noget, er man ikke dækket, hvis der er det mindste element af erhverv forbundet til rejsen. Det gule sygesikringskort dækker heller ikke hvis man bliver indlagt på private hospitaler eller klinikker. Transport bliver kun dækket, hvis det er nødvendigt og ordineret af lægen.