Paris

En storby med format. Paris – kærlighedens by – en meget spændende by for dem der ønsker store oplevelser, hvad angår café og mad samt spændende museer og bygninger.

Hold storbyferie i Paris og bestig Eiffeltårnet og få overblik over alletiders ferie i en af verdens mest spændende byer. Tag din elskede med til verdens måske mest romantiske by. Eller inviter ungerne med i Euro Disney. Attraktionerne i vidunderlige Paris kan langt fra tælles på én hånd.

Paris er en af de destinationer hvor flyselskaberne altid er i priskrig, så der er heldigvis mange billige flybilletter til Paris.

Paris er hovedstaden i Frankrig og landets største by med 2,1 mio indbyggere. Byen er inddelt i 20 arrondissementer (distrikter), som er lagt i en spiralform ud fra byens midte. Floden Seinen løber gennem Paris og deler byen i to halvdele – den prangende og elegante Rive Droit (højre bred) og den boheme-agtige, kunstneriske Rive Gauche (venstre bred). Paris har et utal af seværdigheder – bl.a. museet Louvre, Eiffeltårnet, Champs-Élysées, Euro Disney, Sacre Coeur, Triumfbuen, Luxembourg-haven og katedralen Notre Dame.

Det er nemt at få et godt måltid i Paris, hvor du finder mad af internationalt tilsnit såvel som fra det berømte franske køkken og traditionelle retter som bouillabaisse.

Vintrene er kolde i Paris. Og bryder du dig ikke om forårsregn, bør du vente til sommermånederne med at besøge byen – hvor der til gengæld kan være rigeligt varmt.