Middelhavets paradis findes på Mallorca

Det solrige ferieparadis midt i Middelhavets azurblå hav. Mallorca er stedet, at være om sommeren.

Med sine mange solrige dage året rundt, er Mallorca en meget populær destination, når sommerferier skal vælges. Flere millioner turister valfarter hvert år til ferie på Mallorca, men det er ikke bare om sommeren. Også om vinteren og efteråret er der en konstant mængde af turister. Mallorca har bare slået sig fast, som et af Europas bedste ferieparadiser. Og det er der mange gode grunde til:

De utroligt mange og lækre strande, med helt rent sand, hvor man nærmest kan gå så langt ud som øjet rækker. Og neden under vandoverfladen gemmer der sig et eventyr af smukke fisk i en masse forskellige farver. Alle sammen gemt i det kæmpe store koralrev, der også indfinder sig.

Men Mallorca har meget mere at byde på, end en masse kilometerlange strande. For hvis man ikke bare vil dase den af, med en bog hele ferien, er der også rig mulighed, for at klatre og lege eventyrer i de mange bjerge, der også gemmer sig på øen. En god og lang vandretur op igennem den eventyrlige natur. Det er noget, som sætter tanker i gang. F.eks. en tur i den meget kendte underjordiske hule Coves Del Drac, er helt klart et besøg værd. Her er der en guidet tur og slutter af med en lille violinkoncert udført fra en gondol på søen Martel, Europas største undergrundssø.

En anden ting, som gør Mallorca så eventyrligt er dens fascinerede beholdning af maleriske badebugter, charmerende landsbyer, fascinerende natur og så er den faktisk også en pulserede storby. Mallorca har og kan stort set det hele.

Men faktisk behøver en tur til Mallorca, ikke være en lighed med strand og fart over feltet. Hvis bare man tager ind på midten af øen, vil man hurtigt opleve hvordan tiden hurtigt føles noget langsommere end ude ved kysterne, og man vil derfor stille og roligt kunne falde i takt med sig selv. Det kan Mallorca også tilbyde.

Mallorca kaldes faktisk for et mini Europa samlet på et sted. De har de skovklædte bjerge og stejle klippekyster, det flade og vidstrakte bondeland og de varme strande med det gyldne sand. Desuden har Mallorca også store og pulserende storbyer, hvor der hurtigt kan udspille sig de fedeste fester. Mallorca henvender sig altså både til den lille familie, familien med de større drenge og det ældre ægtepar. Man ville kunne tage en hel familie med alle generationer, med til Mallorca – Der er noget til enhver smag