Portugal

Portugal byder på meget mere end vi går og tror. Store byer, lange strande, spændende landområder, hvor tiden har stået stille i hundrede år.

Rejs billigt til Portugal og få en varieret ferie. Det solrige land, hvor rammerne er sat for alletideres ferie med smuk natur og masser af strandliv. Badeferie ved Algarvekysten, moderne storbyer, naturliv på Azorerne, slotte og borgruiner, landskaber med vingårde og olivenlunde.

Portugal er en republik med ca. 10,6 mio. indbyggere. Den strækker sig over i alt 96.391 km2, og hovedstaden hedder Lissabon. Portugal ligger på Den Iberiske Halvø som nabo til Spanien og er ellers omgivet af Atlanterhavet. Her finder man også de to portugisiske øgrupper Madeira og Azorerne.

Under ferien i Portugal er det værd at besøge steder som Algarvekystens badestrande, slottene Castelo Mendo og Rodrigo, borgen Almeida og den idylliske by Bussaco.

Det portugisiske køkken byder på en overdådighed af fisk og skaldyr. Hvidløg og god olivenolie er vigtige ingredienser i de fleste måltider. Desuden stammer portvin fra Portugal.

Klimaet i Portugal er fugtigt og mildt i nord på grund af Atlanterhavet. I landets sydlige del er klimaet varmere og mere tørt med milde vintre.