Ungarn

Vi garanterer for dejlige ferieoplevelser på rejser til Ungarn. Besøg landet midt i Europa, hvor landlig foklore forenes med moderne byliv.

Ferie i Ungarn, Rejser & Ferie har rejsen til den rigtige pris.

Tjekkede metropoler, folkemusik, gamle landsbyer, smukke skove, glitrende søer, en venlig befolkning og frodige vinmarker. Altsammen gør Ungarn til et meget attraktivt feriemål.

Ungarn er en republik opdelt i 19 regioner. Fordelt på 93.000 km2 bor ca. 10 mio. indbyggere – heraf godt 2 mio. i hovedstaden Budapest. Ungarn er først og fremmest sletteland (den berømte Pusta) omgivet af Karpaterbjergene. To trediedele af landet er opdyrket, mens resten er skove. Især i fjeldregionerne.

Budapest er hovedstaden i Ungarn og byder på mange attraktioner, bl.a. flot arkitektur, et rigt kulturliv og byens slotsområde. Derudover kan du bl.a. bade i Balatonsøen, sejle på Donau og besøge klostret i Pannonhalma.

Det ungarske køkken indeholder mange lækre krydrede retter. Paprika er meget brugt, bl.a. i den velkendte Gullash. Ungarerne drikker en del øl trods landets vinproduktion.

Klimaet i Ungarn er kontinentalt med kolde, fugtige vintre og varme somre. Om vinteren bliver det ned til 15-20 minusgrader og om sommeren op til 38 plusgrader.

Man har mange valgmuligheder til sine ferie i Ungarn: vandreture, lystfiskeri, jagt, byliv, museer, eller bare at gå rundt og nyde de dejlige mennesker.