Norge

Rejser til fantastiske Norge byder på smukke naturoplevelser, både vinter og sommer. Udfordrende skiløjper, smukke fjorde og forrevne fjelde venter.

Billige rejser til Norge – hos Rejser & Ferie findes ferien til den rette pris.

Med eller uden ski – Norge er et perfekt ferieland for naturelskere. Besøg Vestlandets fjorde eller Nordlandets fjelde og oplev midnatssolen eller polarvinterens nordlys.

Ca. 4,7 mio. mennesker bor i kongeriget Norge, heraf den halve mio. i hovedstaden Oslo. Landet har et areal på ca. 400.000 km2. Norge har mere end 20.000 km kystlinie langs Nordatlanten. Omkring en femtedel af det bjergrige land ligger mere end 900 meter over havet, og mange egne er ubeboede.

Trysil, Geilo og ikke mindst Hemsedal med Norges største alpinanlæg er mekkaer for ivrige skiløbere. Om sommeren kan man rafte, sejle i kano og tage på vildmarkstur.

Rensdyrbøf, multebær, elgkød og myseost er nogle af de mere eksotiske ting i det norske køkken, der generelt er baseret på de råvarer, der er tilgængelige i naturen.

Norge har tempereret kystklima – specielt langs kysten, som påvirkes af Golfstrømmen. Inde i landet er klimaet mere barskt, og i den nordlige del hersker subarktiske forhold.