Oslo

Ferie i Oslo med billige flybilletter og lækkert hotel

Oslo er Norges hovedstad. “Tradition & Fornyelse” kunne være mottoet for Oslo. Her blander nyt og sofistikeret sig smukt med gammelt og traditionelt – og pulserende byliv med bjergtagende naturoplevelser.

Oslo er hovedstaden i Norge og hed indtil 1925 Kristiania. Den strækker sig over 452 km2 og har ca. 500.000 indbyggere. I hele Oslofjord-området bor der 2 mio. mennesker.

Det meste af Oslos areal består af natur. En halv times kørsel fra bymidten er der skov- og bjergområde. I alt er der 342 søer indenfor bygrænsen. Byen har 15 bydele fordelt i områderne Marka og Sentrum.

Byen byder på mange spændende ferieoplevelser og i Oslo er der mange turistatraktioner, ikke mindst på grund af det kulturelle udbud. Musik, kunstmuseer, festivaler, er bare nogle få af de muligheder man som turist har i Oslo. En ferie i Oslo er en oplevelse over gennemsnittet, som kan byde på afslapning kombineret med mange andre aktiviteter.

De bedste shoppingmuligheder i Oslo findes i bydelen Grönerlokka og på hovedgaden Karl Johan Gate. Andre attraktioner er skihop-bakken Holmenkollen i skisportsområdet Tryvann Vinterpark, kongeslottet, vikingemuseet og fæstningen Akershus. På Oslos restauranter finder du et rigt udvalg af typisk norsk mad, der er baseret på råvarer fra den storslåede norske natur – og specialiteter som rensdyrbøf, elgkød og myseost.

På grund af Golfstrømmen er klimaet i Oslo mildt og vådt. Hele året ligger temperaturene typisk mellem fem minusgrader og 17 plusgrader. Somrene kan dog være ret varme.

Vi har fundet 2 nedenstående meget billige priser på flybilletter til Oslo:

København – Oslo

Tjek også billige priser på hoteller i Oslo!

I Oslo kan man besøge mange forskellige monumenter og seværdigheder. Besøg Olso Promotion for flere informationer. Kig også på Det skjer i Oslo.