Sverige

Rejser til Sverige byder på storslåede naturoplevelser. Tag afsted og hold afslappet ferie ved søerne eller på skiløjperne.

Ferie i Sverige, Rejser & Ferie har rejsen til den rigtige pris.

Tag en tur til Pippi og Emils hjemland og oplev den storslåede svenske natur – på fjeldvandring om sommeren eller på ski om vinteren.

Sverige er et konstitutionelt monarki med ca. 9 mio indbyggere. Landet breder sig over 450.000 km2 og er opdelt i 21 provinser. Hovedstaden er Stockholm. Mere end halvdelen af Sverige er dækket af skov og søer i tusindvis. I den sydlige del er landet opdyrket – med mere og mere skov, jo længere nordpå man kommer.

Naturen er Sveriges største attraktion. Tag på skiferie i Sälen eller fjeldvandring i Norrland. Besøg desuden Läckö Slot ved Vänern, Småland eller Stockholms gamle bydel.

Husmandskost er betegnelsen for den solide svenske mad. Pytt i Panna er en nationalret – ligesom köttbullar, surströmming, krebs, tyttebær, knækbrød og lättöl.

Sverige har tempereret klima trods den nordlige beliggenhed. Det skyldes Golfstrømmen. I den bjergrige nordlige del af landet er klimaet subarktisk.

Sverige er land med mange ferie-muligheder og du finder et væld af aktiviteter til din ferie både sommer og vinter. Se mulighederne for skiferie i Sverige.