Stockholm

Stockholm har meget at byde på. Bestill flyrejser og hotel her

Rejs billigt til Stockholm med Rejser & Ferie – så er ferien sikret. “Nordens Venedig” kalder nogle Stockholm med masser af vand i bymidten. Og stemningen er da også eventyrlig i den pulserende storby med de smukke gamle kvarterer og den overvældende naturskønhed.

Stockholm er hovedstaden i Sverige og desuden landets største by. Den er opdelt i 18 bydele, som tilsammen har omkring 800.000 indbyggere. Stockholm er hjemby for både den kongelige familie, regeringen og Riksdagen. I alt 14 øer og holme udgør byen Stockholm, hvor søen Mälaren har sit udløb i Østersøen. 53 broer forbinder øerne. Øst for byen ligger Stockholms Skærgård – verdens største øhav med omkring 25.000 øer.

Det er nemt at komme til at spise godt i Stockholm med de mange restauranter. Her finder du også traditionel svensk mad som det altid populære smörgåsbord og andre retter, lavet af gode råvarer som vildt og fisk – især laks. Shopping og caféhygge i den pittoreske gamle bydel, Gamla Stan, er en af hovedattraktionerne i Stockholm. Besøg desuden kongefamiliens residens Drottningholm og Djurgården med Skansen Frilandsmuseum, tivoliparken Gröna Lund og Vasa-museet.

Vintrene kan være meget kolde i Stockholm, hvor der typisk falder en del sne. Forår og sommer byder på behageligt klima og somrene specifikt på smukke tidlige solopgange allerede ved 03-tiden. Gennemsnitstemperatur for hele året er 6,6 grader.

Søg flybilletter til Stockholm her: København – Stockholm eller prisoversigt: København – Stockholm.

Stockholm er også i en afstand der tillader en weekendferie!

Stockholm hotel til lavpris – med turkort?

Stockholm hoteller find meget lave priser på hotelovernatning.