Spanien

Rejser til Spanien er garanti for gode ferieoplevelser. Vi giver dig gode råd til dit livs ferie til flamencoens hjemland.

Som rejseland byder Spanien på meget andet end grisefester på Mallorca. Bl.a. pulserende storbyliv, hvide sandstrande, temperamentsfuld flamenco og tyrefægtning.

Spanien er et konstitutionelt monarki opdelt i 17 autonome regioner. I alt 43,3 mio. indbyggere fordeler sig på 504.782 km2 – heraf ca. 4 mio. af dem i hovedstaden Madrid. Spanien er det største land på Den Iberiske Halvø med afvekslende landskaber. Fra Galiciens grønne bakker i nordvest, over Pyrenæernes bjerge til det tørre Andalucien.

Af seværdigheder kan bl.a. nævnes Gaudis arkitektur i Barcelona eller fodbold på Nou Camp, tyrefægtning i Madrids arena eller tyreløb i Pamplona.

Spansk mad er enkel og velsmagende. Nationalretten er Paella med ris, skaldyr og andet kød. Prøv også Serano-skinke, Chorizo og Tapas (småretter) med god Rioja-vin til.

Det spanske klima er fugtigt og moderat varmt. I nord og nordvest findes der skove. Mens de indre, sydlige og vestlige dele af landet er tørre.

Flypriser, Spanien:

Søg flybilletter til Spanien her!