Tenerife

billige hoteller og flybilletter til Tenerife!

Tenerife har det hele. Smuk natur, dejligt klima, perfekt badevand og en spændende historie gør øen til et meget populært rejsemål for turister fra alle verdenshjørner.

Tenerife er et velkendt feriemål for danske turister. Tenerife er en ø i de Kanariske øer. Den største by i Tenerife hedder Santa Cruz de Tenerife og der er rigelige muligheder for underholdning på Tenerife.

Øen Tenerife har et areal på 2058 km2 og er hjem for i alt 650.000 indbyggere. Den er den største af De Kanariske Øer i Atlanterhavet, ca. 300 km fra Afrikas kyst. Tenerife er af vulkansk oprindelse ligesom de øvrige kanariske øer. Den er hjemsted for verdens trediestørste vulkan, Pico del Teide på 3718 meter, og deles i nord og syd af Teide-bjergkæden. Naturen er og bliver den største attraktion på Tenerife. De imponerende vulkanske landskaber, de hvide sandstrande på sydsiden og den frodige natur med bananpalmer på nordsiden. Tag f.eks. svævebanen til tops på vulkanen Teide.

Der er mange seværdigheder i Tenerife: Puerto de la Cruz, La Orotava, Los Realejos, La Laguna, El Teide, men der er også mange andre muligheder, som f.eks. at besøge Tenerife til Carnaval, som man siger, er den bedste efter Carnaval de Rio.

På Tenerife finder du masser af mad fra det kanariske køkken. Her er vigtige ingredienser de lokale oste (bl.a. den berømte Manchego), kanin, saucen Mojo og kartofler.

Tenerifes beliggenhed i Atlanterhavet midtd i Golfstrømmen har positiv indflydelse på klimaet, der er subtropisk med lunt og behageligt vejr året rundt. På Tenerife har man en slags mild sommer hele året. Temperaturen er ret mild både sommer og vinter, det vil sige at man nyde strandene også i december eller januar. Det passe mange mennesker rigtig godt, da det ofte er i disse måneder man godt kan bruge lidt luksus. Se mere om Tenerife på Tenerife Guide.

Tenerife er mest kendt for charterrejser, men du kan også finde en almindelig flybillet til Tenerife og planlægge din rejse selv. Husk at book hotel til rejsen.