Malaga

Malaga er en sand perle for både unge og gamle, og oplagt destination for en charterferie.

Malaga er Pablo Picassos stolte hjemby. Det sætter sit præg på byen, der foruden museet for den verdenkendte kunstner byder på sandstrande, byliv og masser af aktiviteter.

Malaga er med sine ca. 600.000 indbyggere den største kystby i Andalusien, Spaniens største og sydligste delstat. Byen er desuden hjemsted for landets 6. største industrihavn. Malaga ligger ved Middelhavet, omringet af bjerge (Les Monte de Malaga). De to floder El Guadalhorce og El Guadalmedicina løber gennem byen og udmunder i Middelhavet.

Blandt Malagas attraktioner er den ufærdige katedral La Alcazaba, slottet Castillo de Gibralfaro og Pablo Picassos fødehjem Plaza Merced med Casa Natal de Picasso og det forholdsvis nye Picasso-museum. Byen byder også på både flamenco-shows og tyrefægtning.

På grund af Malagas status som havneby spises der masser af fisk og skaldyr i byen, hvor et populært tilbehør er de særlige Malaga-ris. Prøv også retten Pescaito Frito. Den sydlige beliggenhed betyder, at vejret i Malaga er behageligt lunt selv om vinteren.

Malaga by ligger i en bugt, godt beskyttet, og får indflydelse fra havets milde temperaturer hele året. Om sommeren ligger middeltemperaturen omkring de 30 grader, mens den om vinteren er 18 grader.

Selvom Malaga er en klassik destination for charterrejser kan du godt finde billige flybilletter til Malaga.

Man kan bade (uden nødvendigvis at være vinterbader) i Malagas strande allerede i februar. Vandet er som regel skønt og hotellerne har nogle lækre pools!

Vi har fundet nedenstående billige flybilletter til Malaga:

København – Malaga

Du kan undersøge prisen på et hotel i Malaga Søg hotel Malaga

Læs mere om Malaga.